ZENTURA_TEKNOLOGI_500PIX_WHITE_0004_CITRIX.png

Teknologi: Citrix

Citrix er i vores DNA. Hos Zentura får du højt kvalificeret rådgivning om Citrix arkitektur og optimering. I vores Servicedesk tilbyder vi desuden SLA aftaler med Level 1, 2 og 3 niveauer – og vi tilbyder attraktive driftsaftaler på Citrix hosting i vores eget datacenter.

Enkel og sikker opsætning, drift og support af virtuelle desktops og netværk

Dine medarbejdere skal kunne få adgang til at arbejde, uanset hvor de befinder sig. Citrix, som er Zenturas samarbejdspartner omkring VDI (Virtuel Desktop Infrastruktur), gør det enkelt at opsætte og arbejde med virtuelle desktops.

Med en løsning fra Citrix i ryggen er der styr på såvel mobilitet og drift som innovation og sikkerhed. Citrix er også Zenturas samarbejdspartner, hvad angår SDN (Software defined network). SDN giver dit netværk samme fordele, som virtualisering giver din server.

Og med Zentura og Citrix ved roret, kan du føle dig helt tryg ved, at løsningen er både funktionel og fremtidssikret, så du frit kan udvikle din forretning uden at skulle tænke på it-mæssige begrænsninger.

 

Vi har fået et stærkt og enkelt Citrix-miljø med meget høj performance, med provisionering og stabil drift og har samtidig reduceret vores udgifter.
— Bjarne Lund, Kontorchef, Københavns Kommune
 
ZENTURA_KUNDE_Bjarne_960x620_PIXELS.png
 
 
 

Kontakt


Martin Brand

CCO, Partner
martin.brand@zentura.dk


martin_sq.jpg