Back to All Events

Mød os til Nutanix .NEXT 8-10 Oktober 2019


  • Bella Center Center Blvd. 5 2300 København (map)
main-entrance.jpg

Mød Zentura til Nutanix .NEXT i Bella Center den 8-10 Oktober 2019 og hør hvordan vi kan supportere jeres transformation fra traditionel IT drift til moderne cloud-baserede principper bygget på Hyperconverged Infrastructure (HCI).

Zentura har en stand på .NEXT hvor du kan blive præsenteret for ikke blot Nutanix HCI, med ligeledes for nogle af de spændende features, der gør Nutanix til den førende HCI platform i markedet. Vi fokuserer på hvordan vi kan simplificere og konsolidere jeres IT drift med fleksible og skalerbare cloud principper.

På vores stand kan du udover Nutanix HCI blive præsenteret for og få demonstreret, hvordan vi i en enkelt GUI kan håndtere ikke blot jeres virtuelle infrastruktur, men ligeledes supportere jeres behov for VDI (Frame, Citrix), Containers (Karbon, Kubernetes), og automatisering af jeres applikationer og databaser.

Vi har hos Zentura fokus på hele økosystemet omkring Nutanix HCI og Cloud, og kan leverer en komplet implementeret og driftsklar løsning.

Som udstiller kan vi tilbyde conference pass til .NEXT på særdeles attraktive vilkår. Bestil via Zentura og få et fuldt conference pass med 25% rabat (normal pris $1.399,- USD). Kontakt os for nærmere information og registrering.

Earlier Event: August 1
Test event