24/7
Support af IT

Hosting

 

Zentura Enterprise Cloud

Zentura’s Enterprise Cloud er bygget redundant på markedets førende producent af Hyper Converged Infrastructure – Nutanix.

Hostingplatformen er designet med fokus på Stabilitet, Sikkerhed, Hastighed og Agilitet. Vha. Enterprise Cloud teknologi designer vi den Cloud-løsning som passer til jeres behov, om I ønsker onsite/offsite - public eller private cloud eller en hybrid.

Vi er desuden specialister i branchespecifikke hostingløsninger til Advokat- og Revisorvirksomheder samt Ejendomsadministratorer. Se mere under Zentura Business Cloud

Kontakt os for dialog og rådgivning om den rigtige løsning til jer.

Som hostingkunde hos os er I garanteret:

 • .Disaster Recovery garanti på max 5 minutter
 • .Dataopbevaring i 2 separate datacentre
 • .ISAE 3402-II erklæring uden anmærkninger for hele platformen
 • .Redundans på alle hardwarekomponenter
 • .Snapshot backup frekvens efter individuelle behov

Læs om Postnord Logistics hosted Citrix platform på Zentura's Enterprise Cloud her

+ Kontakt os
 

Zentura Business Cloud - sikkert og simpelt

Zentura Business Cloud er en komplet Hosted Desktop løsning, som sikrer produktivitet, effektivitet og sikkerhed for jeres medarbejdere og data. Løsningerne er skræddersyet til advokatvirksomheder, revisorer, ejendomsadministratorer og lignende erhverv. Med løsningen outsources infrastrukturen til vores top-of-the-line Enterprise Cloud i et af Danmarks sikreste datacentre. 

Vi går skridtet længere for kunderne, og designer alle løsninger efter Best Practice og kundernes specifikke behov. Det betyder, at vores kunder opnår en mere stabil IT drift og lavere udgifter til support, da der sjældent er behov for det.

Fordele ved Zentura Business Cloud:

 • .Sikkerhed frem for alt – Redundans på al hardware og forsyning
 • .100% mobilitet - Vi styrker produktiviteten
 • .Specialister i drift af brancheløsninger som f.eks. Advosys, Bolig 4, Caseware mv
 • .Døgnbemandet servicedesk – Alle opkald besvares af teknikere
 • .Optimal beskyttelse mod fx Ransomware
 • .GDPR pakke inkl. dokumentsæt til jeres brug

Arbejd produktivt og agilt - fra enhver enhed og ethvert netværk
En af vores kæpheste er, at alle skal kunne arbejde problemfrit og sikkert uanset enhed og netværk. Derfor er vores Business Cloud løsninger bygget på markedets førende produkter inden for mobilitet og sikkerhed.

Zentura Business Cloud giver samme brugeroplevelse, uanset om I arbejder fra kontoret eller på farten, og uanset om I tilgår løsningen via en stationær arbejdsstation, laptop eller tablet. Samtidig foregår det fuldstændig sikkert og uden risiko for tab eller tyveri af data og passwords. Løsningen leveres med årligt opdateret ISAE-3402 Type II erklæring, Databehandleraftale og IT-Sikkerhedspolitik.

Klik her for at læse om Advodan's oplevelse med Zentura Business Cloud

+ Kontakt os
 

Dedikeret Virtuel Hosting

Vi er specialister i High Availability løsninger på virtuelle servere. Vores mangeårige erfaring med serverdrift, loadbalancing og generel stabil IT drift, gør os til en oplagt samarbejdspartner på forretningskritiske serverløsninger.

Vores rådgivning starter altid med en uforpligtende samtale mellem jer og en af vores seniorkonsulenter, hvor vi får uddybet jeres krav og ønsker. Vores konsulent analyserer herefter jeres behov, og fremlægger et løsningsforslag.

Zentura’s konsulenter har mange års erfaring med Citrix og VMWare samt drift af mange forskellige applikationer.

  Zentura tilbyder dedikeret virtuel hosting i topsikrede faciliteter
  + Kontakt os
   

  Shared Computer Activation til Microsoft Office 365

  Zentura er godkendt som SCA-udbyder af Office 365. Hvad betyder dette?
  I september 2014 aktiverede Microsoft Shared Activation (SCA) i Office 365, så flere Office 365 ProPlus-brugere kan dele den samme hardware i følgende tre scenarier;

  • Kundens eget dedikerede hostingmiljø (on-premise)
  • Dedikeret tredjepart hosting (Zentura Business Cloud)
  • Windows Azure miljø


  Hvilke Office 365 versioner understøtter Shared Computer Activation?
  Shared Computer Activation virker med Enterprise-versionerne af Office 365 (ProPlus og E3) samt Project Pro til Office 365 og Visio Pro til Office 365.

  Fordele ved Shared Computer Activation til Office 365 ProPlus
  Den største fordel ved SCA til Office 365 ProPlus er at det giver kunderne valgmuligheder og fleksibilitet.

  Kunderne har mulighed for frit at anvende Office 365 ProPlus på lokalt installerede servere hos kunden selv, eller lade en autoriseret Cloud Service Provider som Zentura A/S anvende licenserne i en Cloud, for fx at kombinere Office 365 med de fordele der følger med Zentura Business Cloud. 

  Zentura A/S er godkendt SCA partner til Office 365 ProPlus Programmet. Vi har dermed tilladelse fra Microsoft til at implementere dine Office 365-ProPlus licenser i vores Business Cloud løsning.

  Kontakt Zentura for at høre mere om Shared Computer Activation.

  Læs Microsoft QMTH dokument HER

  + Kontakt os