business_cloud.png

Hosting & cloud tjenester

Zenturas hosting og cloud løsninger er bygget på markedets førende producent af Hyper Converged Infrastructure – Nutanix. Vores hostingplatform er redundandt og er designet med fokus på stabilitet, sikkerhed, hastighed og agilitet.

 

Infrastructure as a Service

Med Infrastructure-as-a-Service kan du udnytte de nyeste teknologier som hyper-converged infrastructure, virtualisering og cloud management. Du får mulighed for en langt mere fleksibel løsning med bedre udnyttelse af serverkapacitet, ubegrænset skalérbarhed, brugervenlig styring og høj sikkerhed.

Backup as a Service

Med en Backup as a Service-løsning fra Zentura er det slut med at bekymre sig om ransomware og andre angreb, der kan ødelægge eller slette dine data. Vi kan på ingen tid genskabe det mistede, så din forretning ikke behøver gå i stå, fordi I ikke har adgang til vigtige data. 

Business Cloud

Business Cloud er en komplet hosted desktop løsning, som sikrer produktivitet, effektivitet og sikkerhed for jeres medarbejdere og data. Vi designer løsningen efter Best Practice og skræddersyr til jeres behov.