Hør hvad vores kunder siger

Vi er ikke bare it-eksperter. Vi er også ordentligt opdraget, så vi praler ikke med vores kompetencer. Det overlader vi i stedet til vores kunder. Hør her hvad de siger om os.

 
 
 
ZENTURA_KUNDE_Avodan_960x620_PIXELS.png

Advodan - Business Cloud til Danmarks største advokatkæde

Zentura har gennem de seneste år, leveret Business Cloud løsninger til en støt stigende del af Advodans afdelinger.

I 2012 overgik Advodan Holbæk fra en løsning med lokale servere til Advodan Cloud fra Zentura.


ZENTURA_KUNDE_Advokatgruppen_960x620_PIXELS.png

Advokatgruppen - forbedret ydeevne med Business Cloud

Advokatgruppen har ca. 50 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Danmark. En on-premise serverløsning på hovedkontoret med terminal-opkobling fra de øvrige lokationer var ufleksibel og langsom. I stedet valgte Advokatgruppen en Business Cloud løsning fra Zentura til afvikling af Advosys og alle andre applikationer, fx Outlook med Sikker Mail kryptering og Microsoft Office. Hermed har Advokatgruppen fået driftssikkerhed, fleksibilitet samt øget hastighed og produktivitet.


ZENTURA_KUNDE_Bo_960x620_PIXELS.png

Ecovis Danmark - nu kommer IT ud af væggen

Ecovis Danmark er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med afdelinger i Ringsted og København med et stærkt internationalt netværk. Ecovis’ klienter er mindre og mellemstore virksomheder, hvoraf nogle arbejder nationalt og en del globalt.


ZENTURA_KUNDE_Lene_960x620_PIXELS.png

Polaris Private Equity - et samarbejde baseret på tillid

Polaris Private Equity er etableret i 1999, og er en dansk baseret buy-out fond, der i partnerskab med en virksomheds ledelse, investerer majoritetsandele i veletablerede nordiske virksomheder typisk med omsætning over DKK 200 mio.


NaturErhvervstyrelsen_case.jpg

NaturErhvervstyrelsen - En stærk kommunikationsplatform ml. HQ og fartøjer

NaturErhvervstyrelsen under Miljø- og Fødevareministeriet arbejder med at skabe optimale rammer for vækst i fødevareerhvervene i Danmark og samtidig sikre en forsvarlig forvaltning af naturen.


ZENTURA_KUNDE_Postnord_960x620_PIXELS.png

Postnord Logistics - Understøttelse af forretningsstrategi og glade brugere med Zentura's Enterprise Cloud fra Nutanix

Postnord Logistics valgte at flytte drift og service af deres Citrix platform til Zentura's Enterprise Cloud. Zentura håndterer den komplette Citrix Infrastruktur og skaber tilfredshed hos brugerne.


ZENTURA_KUNDE_Bjarne_960x620_PIXELS.png

Københavns Kommune - Citrix optimering giver besparelser og øger performance

Zentura stod for rådgivning og arkitektur da Københavns Kommune med egne ord tog et kvantespring. I starten af 2017 implementerede vi Citrix XenServer og Citrix XenApp i et nyt datacenterdesign, som har givet værdi på både performance og økonomi.