ZENTURA_TEKNOLOGI_500PIX_WHITE_0001_Nutanix.png

Teknologi: Nutanix

Nutanix Hyperconverged Infrastructure (HCI) simplificerer infrastrukturen i datacentret og leverer en integreret server- og storage-løsning med AHV Hypervisoren inkluderet uden ekstra omkostninger.

Med et integreret management interface til den samlede infrastruktur og virtualisering opnås en markant simplere administration og drift som tillader fokus på forretningen fremfor vedligeholdelse af status quo.

node3.png

Hyperconverged Infrastructure

Nutanix HCI integrerer den traditionelle server- og storage infrastruktur i en HCI appliance med indbygget management og hypervisor.

Med ét enkelt GUI til hele infrastruktur stacken simplificeres administrationen af det samlede miljø, og opgraderinger, patching og meget mere automatiseres. Tid sparet, der kan bruges konstruktivt.

Løsningen kan nemt udvides med mere CPU, RAM, IOPS eller kapacitet ved enten at tilføje flere noder til clusteret, eller også ved at skalere ud af on-prem løsningen direkte til Public Cloud.

Du behøver ikke at forholde dig til kompatibilitet imellem hardware, software, firmware osv. - alt det klarer Nutanix automatisk for dig.

 
Den allerstørste fordel, er tidsbesparelsen. Et eksempel er patching af sårbarheder på serverne, der tidligere tog utroligt lang tid. Det sker nu automatisk, og det alene sparer os for omkring 25 timer pr. uge.
— Bo Frost Larsson, Teknologisk Institut
 
Prism.png

Simpel administration

Med Nutanix Prism administreres servere, storage og hypervisor i ét enkelt og intuitivt interface. Det er ikke længere nødvendigt at vedligeholde specialist kompetencer til administration af virtualisering, server- og storage management.

Prism er designet til at simplificere administrationen af det samlede IT miljø, og derved gøre det muligt at fokusere på at supportere forretningens behov, fremfor blot at administrere sin IT platform.

Prism er udviklet som et HTML5 GUI, og er langt mere brugervenligt og intuitivt end konkurrende løsninger i markedet kan tilbyde.

Nutanix egen AHV hypervisor, der er et fantastisk alternativ til ESX eller Hyper-V, medfølger derudover uden ekstra omkostninger.

Yderligere er der i Prism inkluderet mulighed for orkestrering af både applikationer (Calm), databaser (Era) og containers (Karbon).

 

Enterprise Cloud Platform

Nutanix Enterprise Cloud Platform er i dag langt mere end blot en Hyperconverged Infrastructure Platform. Udover simplificering af administrative opgaver, nem skalerbarhed og fantastisk performance til selv kritiske applikationer, byder Nutanix på langt mere.

Med Nutanix leveret som en komplet software defined løsning opnås der mulighed for at implementere alle fordelene ved Public Cloud drifts-modellen, samtidigt med at man undgår alle faldgruberne, som f.eks. høj latency, uforudsigelig afregning og best effort SLA, imens der opnås agilitet, fleksibilitet og ikke mindst muligheden for en pay-as-you-grow model.

Med Nutanix er det ikke enten-eller. Vi bygger din private cloud og sikrer en reel implementering af hybrid cloud. Derfra kan dine applikationer implementeres ud fra præcis de forhold, der passer bedst.

 

Kontakt


Ruben Eriksson

Sales Manager
ruben.eriksson@zentura.dk

+45 61 31 51 11

ruben_kontakt.jpg

Teknisk info
& downloads

Vi afholder løbende både seminarer og webinarer med forskellige temaer omkring Nutanix.

Klik her for at se aktuelle events.

Læs hele historien om Teknologisk Institut og deres oplevelser med skiftet til en Hyperconverged Infrastructure løsning fra Nutanix og Lenovo.

Master Partner.png

Zentura har som Danmarks højest certificerede partner opnået at blive Nutanix Master Partner som den første, og i øvrigt eneste, forhandler i Danmark.