ZENTURA_TEKNOLOGI_500PIX_WHITE_0001_Nutanix.png

Teknologi: Nutanix

Nutanix Hyperconverged Infrastructure (HCI) simplificerer infrastrukturen i datacentret og leverer en integreret server- og storage-løsning med AHV Hypervisoren inkluderet uden ekstra omkostninger.

Med et integreret management interface til den samlede infrastruktur og virtualisering opnås en markant simplere administration og drift som tillader fokus på forretningen fremfor vedligeholdelse af status quo.

Nutanix-node-X2.jpg

Hyperconverged Infrastructure

Nutanix HCI integrerer din traditionelle server- og storage infrastruktur i en HCI appliance med indbygget management og hypervisor.

Du har derved ét enkelt GUI til hele din infrastruktur stack, hvorved du simplificerer administrationen af det samlede miljø, og ligeledes kan automatisere opgraderinger, patching og meget mere.

Du behøver ikke at forholde dig til kompatibilitet imellem hardware, software, firmware osv. - alt det klarer Nutanix automatisk for dig.

Prism.png
 

Hvorfor vælge når man kan få både public og private cloud?

Nutanix Hyper-Converged Infrastructure-løsninger simplificerer infrastrukturen i datacentret og leverer en integreret server- og storage-løsning – nemt, omkostningseffektivt og skalérbart. Zentura har som en af de eneste cloud-udbydere baseret sin platform på Nutanix. Det betyder, at vi har foretaget et valg og en investering, der gør det muligt for dig at udnytte fordelene ved en public cloud, samtidig med at du kan trække på sikkerheden i en private cloud.  

 

Kontakt


Ruben Eriksson

Sales Manager
ruben.eriksson@zentura.dk

+45 61 31 51 11

ruben_kontakt.jpg

Teknisk info
& downloads

download_symbol.png
download_symbol.png