Zentura_at_work_16.jpg

Vi tænker i nyskabelse.

Zentura blev etableret i 2010. Så vi er lige præcis dér, hvor vi har samlet værdifuld erfaring og masser af gode referencer - men ikke er groet fast i rutiner og ’vi plejer’. Vi tænker i nyskabelse på en måde, der giver vores kunder større udbytte af deres it. Vi er et team af dedikerede medarbejdere, der alle er specialister inden for deres felt, hvad enten det drejer sig om it-sikkerhed, virtualisering, storage eller noget helt fjerde.

 
 
Zentura_at_work_12.jpg

Vi tager ansvar.

Hos Zentura lægger vi stor vægt på ansvarlighed. Ansvarlighed i forhold til vores kunder og deres it-løsninger. Det betyder blandt andet, at vi altid vil anbefale dig en løsning, der er ressourcebesparende, men som frem for alt giver dig det bedste resultat.

Troværdighed er en anden af vores vigtige værdier. Vi vil opfattes som en troværdig samarbejdspartner. Det bliver vi kun, hvis vi altid giver dig en ærlig og fakta baseret rådgivning. Vi vil have din tillid. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl. Vi vil aldrig anbefale dig en løsning, du ikke har brug for – eller som ikke skaber værdi for din forretning. Til gengæld kan det godt være, du oplever, at vi ikke vil sælge dig det, du beder om. Det skal give mening og skabe værdi.

cloud-certifikatet.png

Medlem af Danish Cloud Community.

Zentura er certificeret medlem af Danish Cloud Community (som tidligere hed BFIH). Hent cloud certifikat her.

Vores certificering er din tryghed for:

› Robust økonomi
› Sikre ydelser
› Gennemsigtighed i aftaler
› Forsikringsmæssig dækning
› Bidrag til national it-sikkerhed

Info & Downloads

Årsregnskab

Du kan hente Zenturas seneste årsregnskab herunder.

ISAE 3402-ll 

Zentura gennemfører årligt en ISAE 3402-ll erklæring. 

Danish Cloud Community

Zentura er certificeret medlem af Danish Cloud Community (Tidl. BFIH).