ZENTURA_PRODUCENT_500PIX_WHITE_0001_KBH-KOMMUNE.png

Citrix optimering giver besparelser og øger performance hos Københavns Kommune.

Zentura stod for rådgivning og arkitektur da Københavns Kommune med egne ord tog et kvantespring. 

Citrix optimering giver besparelser og øger performance

 
 
Bjarne Lund, Kontorchef, Københavns Kommune

Bjarne Lund, Kontorchef, Københavns Kommune

I starten af 2017 implementerede vi Citrix XenServer og Citrix XenApp i et nyt datacenterdesign, som har givet værdi på både performance og økonomi. 

 

Kontorchef i Københavns Kommune Bjarne Lund udtaler: “Vi har fået et stærkt og enkelt Citrix-miljø med meget høj performance, med provisionering og stabil drift og har samtidig reduceret vores udgifter.”


Københavns Kommunes Koncern IT tog i sommeren 2016 fat på kommunens Citrix-installation:

”Der var ikke blevet gjort noget ved den længe, og den trængte til en opgradering,” fortæller Bjarne Lund.

Dengang kørte man Citrix XenApp som fast primær arbejdsplatform samt til hjemme- og udearbejde til i alt ca. 13.000 medarbejdere og med VMware som virtualiseringslag.


”I løbet af sommeren 2016 var jeg i dialog med Zentura, der er specialister i Citrix og infrastruktur og forelagde mine ønsker om en opdateret Citrix-platform. De vendte hurtigt tilbage med forslag til en ny løsning, bestående af en ny version af Citrix XenApp, kombineret med Citrix XenServer som virtualiseringslag, placeret i et helt nye datacenterdesign. Dette forslag testede vi året ud og påbegyndte derefter implementering, som var færdig i marts 2017, ikke engang ¾ år efter mine indledende overvejelser,”

fortæller Bjarne Lund. 
Hvad kan Zentura tilbyde som jeres Citrix rådgiver? 

Citrix er i vores DNA - og er der det hele startede. Zentura råder således over højt certificerede Citrix konsulenter, som udover specialistviden indenfor rådgivning og arkitektur også har mange års erfaring med drift af Citrix på vores egen hosting platform. 

Udover arbejdet med traditionelle Citrix XenApp / XenDesktop miljøer har vi desuden omfattende erfaring med Citrix Netscaler / SD-WAN samt stået bag flere større design- og implementeringsopgaver af XenMobile og Sharefile. 

Har I udfordringer med optimering af en eksisterende Citrix farm - overvejer I at benytte Citrix Cloud, eller fx ønsker om at oursource jeres Citrix drift - så vil vi rigtig gerne tage en dialog med jer.