ZENTURA_PRODUCENT_500PIX_WHITE_0002_POSTNORD.png

Understøttelse af forretningsstrategi og glade brugere med Zentura's Enterprise Cloud fra Nutanix

Postnord Logistics valgte at flytte drift og service af deres Citrix platform til Zentura's Enterprise Cloud. Zentura håndterer den komplette Citrix Infrastruktur og skaber tilfredshed hos brugerne.

Postnord Logistics valgte at flytte drift og service af deres Citrix platform til Zentura's Enterprise Cloud

 
 
Henrik Thorenfeldt, IT Chef, Post Nord

Henrik Thorenfeldt, IT Chef, Post Nord

Postnord Logistics valgte at flytte drift og service af deres Citrix platform til Zentura's Enterprise Cloud. Zentura håndterer den komplette Citrix Infrastruktur og skaber tilfredshed hos brugerne. 

 

IT Chef Henrik Thorenfeldt udtaler: 

”Vores Citrix-løsning og applikationer var hostet hos en stor hosting-leverandør, og vores servicedesk lå hos et specialiseret Citrix-konsulenthus. Det burde fungere, men det gjorde det ikke,” 


Et valg baseret på tillid

Derfor valgte PostNord Logistics i september 2016 at lægge deres servicedesk hos Zentura.

”Da vi gjorde det, kunne jeg se, at Zentura tog ansvar og løste problemer frem for at tale om, hvis skyld problemerne var. Og at dialog om lagerplads, change requests etc., som tidligere havde været besværlig, pludselig blev enkel og konstruktiv. Desuden havde vi hos vores tidligere service-leverandør vi oplevet, at supporten var meget personafhængig, men nu oplevede vi en omfattende, generel viden om Citrix, hvor vi var godt hjulpet, uanset hvem vi fik fat i.”

”Så da vi fandt ud af, at Zentura også leverede hosting på en Enterprise Cloud-løsning, ønskede vi også at lægge denne del af vores it-løsning i hænderne på Zentura,”

forklarer Henrik Thorenfeldt. Hvad er Enterprise Cloud?

Zentura's Enterprise Cloud er designet på markedets førende leverandør af Hyper Converged Infrastructure (HCI) - Nutanix. Nutanix leverer et Software Defineret datacenter, bygget på hyperkonvergeret infrastruktur, således at alle systemressourcer er samlet i én enhed – en node. CPU, memory, disk, netværk og storage er samlet i én ”byggeklods”, som let og sikkert kan sættes sammen med flere til en pay-as-you-grow løsning.

Det er dog på Software-siden at Nutanix for alvor trækker fra feltet, og her årsagen til deres dominans i markedet forklares bedst. Med deres 100% fokus på at simplificere og gøre IT drift enkelt for alle, rammer de plet i de fleste organisationer.

Som kunde hos Zentura betyder det, at du kan få den cloud-løsning, du har brug for – Public, Private eller Hybrid, og du kan bestille jeres Citrix Infrastruktur as-a-Service. Fjern kompleksitet, spar tid og fokuser på de dele af jeres IT som giver forretningsmæssig værdi.  

Da alt er Software Defineret er vores Enterprise Cloud enkel at designe, vedligeholde og skalere, så løsningen svarer til jeres aktuelle behov. Hermed betaler du for det, du har brug for og ikke mere.