24/7
Support af IT

Zentura

 

Om os

Zentura IT a/s er specialiseret i rådgivning om og sikker drift af forretningskritiske IT-løsninger. Siden 2010 har virksomheden været en garant for tilfredshed blandt et støt stigende antal kunder.

Vores ekspertviden indenfor IT Sikkerhed, Virtualisering og især Citrix har skabt grundlaget for vores Konsulent- og Cloudservices - hvor vi fungerer som en stærk rådgiver og samtidig kan tilbyde drift af højtydende Cloudløsninger - som fx vores Hosted Desktop koncept, Business Cloud

Vi har desuden stærke kompetencer og certificeringer indenfor økosystemet omkring Hyper Converged Infrastructure og driver selv vores egen Nutanix Enterprise Cloud. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og salg af komplette infrastrukturløsninger til virksomheder som ønsker at drive egen HCI platform i eget datacenter, som Hybrid Cloud eller outsourcet til vores redundante Enterprise Cloud.

På vores højtydende Enterprise Cloud leverer vi B2B Cloudløsninger som er nemme at migrere til, uhyre driftsstabile, leverer performance der kan mærkes og som er designet efter kundernes behov.
Vores fokus på Sikkerhed, Stabilitet og Performance gør kundernes IT til en ekstremt produktiv platform, som de kan regne med hver dag 24/7/365.

+ Kontakt os
 

Værdigrundlag

Troværdighed

Troværdighed er en del af vores kerneværdier. Det betyder at vi holder kunderne i fokus, lever op til vores aftaler, og har et meget højt niveau af faglighed, til at understøtte vores overbevisninger.

I kan stole på os.

Service

Zentura er en full-service IT leverandør, og med os som leverandør kan I fokusere på jeres forretning, og trygt overlade IT driften til os.

Vores servicemedarbejdere er højt certificerede, og vi bestræber os altid på at være så informative og proaktive som muligt i vores kundekommunikation.

Vi slipper ikke en servicesag før den er løst, og kunden er tilfreds. Det er vores erklærede mål at levere landets bedste kundeservice.

Ansvarlighed

Zentura er en ansvarlig virksomhed, som tager jeres sikkerhed seriøst. Alle aspekter af Zentura er minutiøst gennemgået, og lever op til de mest kritiske standarder i branchen.

Så vidt det er muligt tænker vi ressourcebevidsthed ind i vores løsninger. Det betyder f.eks. at vi vil anbefale det hardware, som vil give jer den bedst mulige oplevelse i hverdagen, og samtidig have overvejet, om vi kan spare på jeres strømforbrug. Det giver både mening for miljøet og vores kunders elregning.

Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale om jeres behov og ønsker

 

  + Kontakt os
   

  Downloads

  Her kan du downloade forskellige relevante dokumenter for Zentura A/S. Kontakt os venligst for uddybning eller anden information. 

  Zentura gennemfører årligt en ISAE 3402-ll erklæring. 

  Vores ISAE 3402-ll er valideret af en professionel og uvildig IT revisor, som har godkendt at Zentura opfylder de krav som er omfattet af standarden.

  ISAE erklæringen er en garanti for at Zentura har kontrolleret alle aspekter af vores drift, processer, egenkontrol, risikovurderinger og sikkerhed. Download herunder. 

  Download seneste ISAE 3402-II erklæring 

   

  Zentura's seneste Årsregnskab kan downloades herunder: 

  Zentura's årsregnskab for 2018

   

  + Kontakt os
   

  Certificeret Hostingudbyder - medlem af Danish Cloud Community

  Zentura er certificeret medlem af Danish Cloud Community (Tidl. BFIH). Læs mere om Cloudcertifikatet og de fordele der er ved at vælge et certificeret medlem af Danish Cloud Community HER  

  Certificeringen er kundernes sikkerhed for en række minimumskrav til bl.a.

   

  • .Robust økonomi
  • .Sikre ydelser
  • .Gennemsigtighed i aftaler
  • .Forsikringsmæssig dækning
  • .Bidrag til national IT-sikkerhed

  Se Zentura's Cloudcertifikat her

  + Kontakt os
   

  Job hos Zentura

  Brænder du for at levere god service og kvalitetsprodukter? Ønsker du en indholdsrig og spændende arbejdsdag? Så er du måske vores næste kollega.

  Zentura er en dynamisk og professionelt drevet virksomhed med højt til loftet og en fri og omgængelig tone. Vi har en stabil og sund vækst, hvorfor vi altid er åbne, for at høre fra kompetente ansøgere.
  Send os gerne en ansøgning, hvori du beskriver dig selv, dine kompetencer og forventninger til et nyt job sammen med et CV med dine erfaringer.

  Benyt venligst mailadressen job @ zentura.dk, og kald din henvendelse 'Ansøgning'

  + Kontakt os