Derfor bør du bruge en certificeret Microsoft samarbejdspartner

Fordelen ved at din Microsoft samarbejdspartner er certificeret er, at du får hjælp til opsætning af dine licenser fra A – Z. 
Du får det fulde udbytte ud af alt det dine licenser tilbyder af muligheder. 

Microsoft support vs. certificeret Microsoft samarbejdspartner 

Når du køber en Microsoft business licens tilbyder Microsoft at du kan få support igennem dem. Det er også fint, men du skal selv trykke på knapperne og gøre det hele selv. 

Har du entreret med en certificeret Microsoft samarbejdspartner, kan du læne dig tilbage og overlade hele opsætningen til din samarbejdspartner … Selvfølgelig i samarbejde med dig. 

Det skal være billigt! 

Du har, ved en IT-leverandør købt en håndfuld Microsoft licenser med gratis opsætning - Hva’ så nu? 

En Microsoft licens er ens lige meget, hvor du køber den.  Så derfor gælder det om at få det fulde udbytte ud af den. Vælger du en leverandør, der ikke er certificeret Microsoft partner kan du risikere, at leverandøren ikke er i besiddelse af de rette kompetencer og mangeårige erfaring, der gør, at du får det fulde udbytte ud af licenserne.  

Går du efter for eksempel Microsoft 365 Business Premium, er der rigtig mange funktioner omkring IT-sikkerhed, der skal sættes korrekt op. Og her er det en klar fordel at have en certificeret Microsoft partner i ryggen. 

IT-leverandør eller IT-samarbejdspartner 

Potato potato, tomato tomato … 
Nogle vil mene, at IT-leverandør og IT-samarbejdspartner er det samme. Men vi mener, at der er en klar forskel. 

En IT-leverandør er oftest én, der leverer et produkt eller en ydelse, og så hører man ikke mere før det er noget nyt at sælge - Groft sagt! 

En IT-samarbejdspartner går i dybden med din IT-løsning, og tager ejerskab og ansvar for at dit IT kører som det skal ... 

Vi kan hjælpe dig helt i mål med dine Microsoft licenser 

Det er i hvert fald sådan vi arbejder. 
Vi er din IT-samarbejdspartner og din IT, er vores ansvar. Det gælder også når du skal have det fulde udbytte ud af dine Microsoft licenser. 

Kontakt Luise på telefon 4422 0599 eller e-mail luise.raine@zentura.dk og få en snak om, hvad I har brug for. 

Guest User