Zentura flytter sit datacenter fra Interxion til den nye nabo, Microsoft.

Aprilsnar

Efter længere tids forhandlinger, er det lykkedes at få en aftale på plads om, at Zentura lejer sig ind i Microsofts nye datacenter, som kommer til at ligge mindre end 100 meter fra Zenturas kontor.

“Fordelen ved at have vores datacenter i “baghaven” er, at vi kan sikre 100% GDPR compliance for de kunder, som ønsker at en cloud løsning ”, udtaler Christian Pedersen, Direktør for Zentura.

“Vi er glade for, at vi - som den eneste leverandør i Danmark - bliver Microsoft Tier 8 partner i Microsofts datacenter i Taastrup og kan give vores kunder alle fordelene ved Microsofts cloud og samtidig sikre compliance”. 

“Vi kan nu overholde alle anbefalinger fra Datatilsynets nye vejledning - “Vejledning om Cloud” - om overførsel af personoplysninger til tredjelande samt udfordringer ift.  Schrems 3 og 4 til stor gavn for vores kunders rejse mod skyen” 

“Vi er glade for at kunne byde Zentura velkommen i vores datacenter i Taastrup, og vi glæder os til det tætte samarbejde” udtaler Microsofts repræsentant.”

Guest User