ZENTURA_PRODUCENT_500PIX_WHITE_0004_AVODAN.png

Business Cloud til Danmarks største advokatkæde

Zentura har gennem de seneste år, leveret Business Cloud løsninger til en støt stigende del af Advodans afdelinger.

I 2012 overgik Advodan Holbæk fra en løsning med lokale servere til Advodan Cloud fra Zentura.

Kundens krav til en løsning var klare

 
 
Direktør i Advodan Holbæk, advokat Steen Marslew

Direktør i Advodan Holbæk, advokat Steen Marslew

  • Stabilitet på alle tidspunkter

  • Høj sikkerhed for data

  • Hele IT driften skulle outsources, således at kunden kun ville have én kontaktflade ift. IT

  • Øget fleksibilitet – en bedre løsning ift. at arbejde hjemmefra og på farten

  • En tilgængelig og nærværende support

 
 

Kunden valgte Advodan Cloud fra Zentura baseret på Citrix XenApp og Multifactor Authentication med SMS Passcode. Zentura leverer desuden Sikker Mail, som sikrer at alle mails fra e-Boks, Virk.dk o. lign. leveres direkte til brugernes Outlook, og også kan besvares herfra. Alt foregår krypteret og sikkert.

Brancheløsningen Advosys er ligeledes hostet hos Zentura, som varetager opdateringer uden for kundens normale arbejdstid.

 

Direktør i Advodan Holbæk, advokat Steen Marslew skriver:

Vi havde flere udfordringer med vores ”gamle” løsning. Serverne var ved at blive forældede og stod foran udskiftning. Desuden var det ikke optimalt med interne servere i forhold til forbrug af plads og el og i forhold til at kunne arbejde hjemmefra eller ”ude af huset.” Implementeringen til den nye cloud-løsning forløb gnidningsløst og vi var trygge gennem hele forløbet.

 

Zentura arbejder målrettet på, at løfte vores kunders fleksibilitet, produktivitet og effektivitet. Hos Advodan har vi, med udgangspunkt i en Citrix Premium løsning, leveret en platform, som kan skaleres og vedligeholdes, uden det betyder afbrydelser for kunden. Vi er således i stand til at udskifte hardware, opdatere software, rette i servere etc. uden at kundernes drift påvirkes.
Derudover kan kunden arbejde frit på tværs af enheder og netværk, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Steen Marslew: 
Cloud-løsningen er perfekt for os. Det fungerer smidigt og effektivt, og det er min klare opfattelse, at det giver os forøget produktivitet. Det var et stort kvalitetsløft, da vi skiftede, og vi har oplevet en meget klar forbedring af systemets oppetid. Service og responstid hos Zentura er i top.”

 

Hos Zentura tænker vi både på miljøet og vores kunders økonomi. Vi anbefalede derfor at udskifte kundens arbejdsstationer med tynde klienter. Resultatet taler for sig selv.

 

Steen Marslew: 
Der er ingen tvivl om, at vi har sparet meget på vores strømforbrug. Tidligere havde vi 35 pc’er og 3 servere kørende hele tiden. Nu har vi kun de ”tynde klienter”, som nærmest ikke bruger noget strøm. Jeg vurderer, at vi har sparet 30-40.000,- om året. Samlet set er vi bare rigtig tilfredse og kan til enhver tid anbefale både løsningen og Zentura til andre!”