ZENTURA_PRODUCENT_500PIX_WHITE_0000_ECOVIS.png

Nu kommer IT ud af væggen

“Vi valgte Zentura med en stærk fornemmelse af, at de håndterer IT kompetencer og IT service som to sider af samme mønt.”

Business Cloud til Ecovis Danmark

 
 
Bo Langtoft, Revisor og Partner, Ecovis

Bo Langtoft, Revisor og Partner, Ecovis

Ecovis’ klienter er mindre og mellemstore virksomheder, hvoraf nogle arbejder nationalt og en del globalt. Revisor og Partner Bo Langtoft udtaler:
Vore klienter har en klar holdning til, at der skal ske noget, og har stærke ideer om hvor de ønsker at deres virksomhed skal befinde sig. Vi er ligesom vore klienter.”

 
 
 

Arbejder jeres virksomhed globalt?

For mindre eller mellemstore virksomheder der arbejder over landegrænser, er vi et godt alternativ til de 4 store revisionsfirmaer. Vort netværk er stærkt, vi kender hinanden og vi er repræsenteret i 42 lande. Vore samarbejdspartner er som os, det vil sige vant til at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder på tværs af landegrænserne.

 
 

Om samarbejdet

Statsautoriseret revisor Bo Langtoft siger:

Vores IT skal virke i flere afdelinger - og det skal virke hvor som helst og når som helst. Vi valgte Zentura med en stærk fornemmelse af, at de håndterer IT kompetencer og IT service som to sider af samme mønt. Vi kan kun sige, at vi efter implementeringen af Zentura Business Cloud har fået bekræftet vores positive forventninger.

I dag kører vores IT platform hos Zentura, og vi kan, lidt populært sagt, nøjes med at se IT som noget der kommer ud af væggen.

Vi har ikke foretaget investeringer i servere, IT rum, køling etc. Et månedligt beløb og alle vores licenser er altid de nyeste. Vedligeholdelse ligger hos Zentura og vi bruger vores tid og kernekompetencer til flugte med klienternes ønsker.”