ZENTURA_PRODUCENT_500PIX_WHITE_0003_ADVOKATGRUPPEN.png

Forbedret ydeevne med Business Cloud

“Det endte med, at vi valgte Zentura som leverandør, for de havde en overskuelig prissætning: Vi fik gennemarbejdet og gennemskueligt materiale, så vi havde fuldt overblik over ydelse og udgifter både nu og fremover.”

Branchekendskab gjorde forskellen

 
 
Nicolai Carøe, Advokat og Administrerende Partner, Advokatgruppen

Nicolai Carøe, Advokat og Administrerende Partner, Advokatgruppen

Advokatgruppen har ca. 50 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Danmark. En on-premise serverløsning på hovedkontoret med terminal-opkobling fra de øvrige lokationer var ufleksibel og langsom. I stedet valgte Advokatgruppen en Business Cloud løsning fra Zentura til afvikling af Advosys og alle andre applikationer, fx Outlook med Sikker Mail kryptering og Microsoft Office. Hermed har Advokatgruppen fået driftssikkerhed, fleksibilitet samt øget hastighed og produktivitet.

 

Vi var blevet klar over, at vores gamle serverløsning ikke svarede til vores behov. Den var langsom, ustabil og vi kunne ikke få et klart svar på, hvad det ville koste os, for at holde løsningen i luften. Herudover var vi afhængige af at have en medarbejder ansat udelukkende til service og support af serverløsningen,” forklarer Nicolai Carøe, der er advokat og administrerende partner i Advokatgruppen.

Så Advokatgruppen ønskede en ny og tidssvarende løsning, som kunne give øget hastighed og driftssikkerhed og hermed danne basis for en moderne advokatvirksomhed.

 

God tilbudsproces og kendskab til advokatbranchen

Nicolai Carøe udtaler: 

Vi undersøgte mulighederne og var i kontakt med tre udbydere af hostede cloud-løsninger. Nogle af os kendte i forvejen til Zentura Business Cloud, så Zentura var blandt de tre.

Det endte med, at vi valgte Zentura som leverandør, for de havde en overskuelig prissætning: Vi fik gennemarbejdet og gennemskueligt materiale, så vi havde fuldt overblik over ydelse og udgifter både nu og fremover. Og det var tydeligt, at Zentura havde kendskab til advokatbranchen og kunne bruge denne viden til at tænke ind i vores virkelighed. Udover Zentura Business Cloud købte vi også en support-aftale, så vi er sikret support døgnet rundt.Let idriftsættelse

Advokatgruppen gik i drift på Business Cloud-løsningen i november 2017.

Det fungerede over al forventning. Og selv om vi havde advokater spredt rundt i hele Europa ved ibrugtagningen, blev alle problemer løst, og meget hurtigt var alle vores tre lokationer i luften på den nye løsning.”Løft af Advokatgruppen

Siden implementeringen har medarbejderne oplevet bedre ydeevne. Dels er hastigheden øget, og dels har vi fået en mobil løsning, hvor medarbejderne kan arbejde overalt. Dette er en fordel for alle, ikke mindst for en af vores medarbejdere, som ofte er i Tyrkiet, og som nu kan arbejde derfra.”

”Vi har også oplevet en øget driftssikkerhed med en løsning, der virkelig fungerer. Herudover giver supportaftalen os tryghed, for vi ved, at hvis der opstår problemer, så bliver de løst – uanset tidspunkt, for vi har en 24/7 aftale.”

”Vi har ekstremt store mængder data. Med denne Cloud-løsning er vi helt sikre på, at alle data er tilgængelige og sikre. Og vi ved, at vi – gennem Zentura – lever op til kravene i Persondataforordningen.”

”Så overordnet set har vi fået en hverdag, hvor det er lettere, hurtigere og sikrere for os at udføre vores arbejde. Jeg kan klart anbefale Zentura,”

slutter Nicolai Carøe, advokat og administrerende partner i Advokatgruppen.