Velkommen til Zentura - din specialiserede it-leverandør indenfor cloud, hosting og backup.

 
Zentura_Office_01.jpg

Om os

Zentura blev etableret i 2010. Så vi er lige præcis dér, hvor vi har samlet værdifuld erfaring og masser af gode referencer - men ikke er groet fast i rutiner og “vi
plejer.” Vi tænker i nyskabelse på en måde, der giver vores kunder større udbytte af deres it.

NaturErhvervstyrelsen_case.jpg

One size doesn’t fit all

Ikke to virksomheder er ens. Ligesom ’one size’ aldrig passer nogen, men altid er for stor til alle. Så findes der heller ikke noget, der hedder en standard it-løsning. Den vil nemlig ikke passe til nogen.

Hos Zentura har vi derfor valgt en anderledes tilgang. Vi komponerer en løsning, så den passer præcis til din virksomheds behov.

Hvorfor vælge Zentura?

business_cloud_blue.png

Innovation

Nogle typer af virksomheder benytter den samme kapacitet år ud og år ind uden at ændre i deres behov. Til gengæld vil de gerne holde sig ajour med de nyeste trends og tilføje smarte as-a-service-løsninger til deres hosting-løsning til en fast månedlig pris.

backup_service_blue.png

Datasikkerhed

Alle skal leve op til GDPR, men nogle virksomheder håndterer flere personoplysninger end andre. Derfor sætter de ekstra stor pris på, at datakryptering er inkluderet i løsningen. Hvor mange følsomme personoplysninger håndterer din virksomhed?

infrastructure_service_blue.png

Fleksibilitet og skalerbarhed

Andre virksomheder har brug for at kunne skalére deres serverkapacitet fra 1-100 på rekordtid og foretrækker derfor en 100 procent skalérbar løsning, hvor deres system aldrig bryder ned, uanset hvor stor belastningen bliver.

virtual_desktop_infrastructure_blue.png

Teknologier

Hos Zentura arbejder vi sammen med en lang rækker partnere og leverandører, der alle har det til fælles, at de er førende inden for deres felt. Det betyder, at de løsninger, vi anbefaler og benytter, ligger helt i toppen, hvad angår både innovation og kvalitet.

 
Cloud-løsningen er perfekt for os. Det fungerer smidigt og effektivt, og det er min klare opfattelse, at det giver os forøget produktivitet. Service og responstid hos Zentura er i top.
— Direktør i Advodan Holbæk, advokat Steen Marslew
 
ZENTURA_KUNDE_Avodan_960x620_PIXELS.png
 
 

 

Nyt fra Zentura

 

Support

Du kan altid få hjælp hos os. Uanset hvornår du har brug for hjælp, så har du adgang til kvalificeret support. Vi kender din løsning og skal ikke briefes fra bunden hver gang.

service@zentura.dk

+45 70 23 11 23

Zentura_at_work_10.jpg