Analyse om mobile enheder - Vind en mus til din iPad!

Zentura_at_work_17.jpg

Hos Zentura ønsker vi at øge sikkerheden, mobiliteten og produktiviteten for vores kunder. Vi mener, at vores kunders medarbejdere skal have muligheden for at arbejde gnidningsløst og sikkert - på tværs af enheder og netværk.

Med XenMobile 10 fra Citrix giver vi brugerne friheden, til også at arbejde fra smartphones og tablets, samtidig med at vi opretholder samme sikkerhedsniveau, som er gældende for resten af virksomhedens infrastruktur. Løsningen reducerer tidsforbrug på administration af mobile enheder, fungerer på styresystemerne iOS, Android og Windows Phone, og kan også implementeres på BYOD.

- Har jeres medarbejdere adgang til de virksomhedsdata, de har brug for, til at kunne arbejde fra deres mobile enheder? 

- Er jeres mobile enheders mailklienter sikret mod sikkerhedstrusler som f.eks. ”Man-in-the-middle”?

- Er jeres virksomhed omfattet af regler om opbevaring af personfølsomme oplysninger, underlagt en ISO certificering, eller andet som besværliggør compliance ift. mobile enheder?

- Har jeres virksomhed en defineret politik for anvendelsen af mobile enheder, som kan tilgå virksomhedens netværk?

Vi har udarbejdet en analyse, som stiller skarpt på compliance, mobilitet, sikkerhed og administration af mobile enheder.

Udfyld analysen ved at bruge linket herunder. Vi trækker lod blandt deltagerne om en Citrix Bluetooth mus til iPad og iPhone samt et iPad mini cover.
Alle deltagere modtager en analyse af besvarelsen. Analysen indeholder bl.a. en radar, som klarlægger de forskellige områders betydning for virksomheden.

OBS: Citrix Musen kan selvfølgelig bestilles hos Zentura.

Jacob Velin