Velkommen til Zenturas nye elever

Zentura_at_work_20.jpg

Hos Zentura mener vi elevuddannelse er en vigtig del af vores ansvar som IT virksomhed. I løbet af året har vi således budt velkommen til 2 nye elever - Simon og Kennet, som vores kære kunder sikkert allerede har stiftet bekendtskab med i Servicedesken. 

Eleverne følger sporet som vores tidligere elever med en uddannelse som Datatekniker med Speciale i Infrastruktur. De læser begge på Syddansk Erhvervsskole i Odense. 

Simon Kaas Hansen er oprindeligt fra Kolding, men har valgt at flytte til Sjælland for at være tættere på arbejdspladsen. Simon bidrager med et højt teknisk niveau og en positiv og engageret indstilling til hverdagen - socialt og arbejdsmæssigt. Udover en dyb interesse for Teknologi er Simon flittig på hans Mountain Bike. 

Kennet Thorsen er oprindeligt fra Faaborg på Fyn, men er pt. bosat i Odense, hvorfra han pendler til kontoret. Kennet er meget teknisk kompetent, går frisk til opgaverne og bidrager i en positiv grad til det kollegiale i teamet. Kennet brænder især for Teknologi og Motorsport og holder desuden et højt niveau indenfor flere online games. 

Vi er rigtig glade for at begge elever har valgt Zentura 

Birgitte Hagsholm Andersen