Zentura indgår partnerskab med Arista Networks

Zentura_at_work_01.jpg

Som et led i vores strategi om at tilbyde markedets bedste løsninger indenfor Hyperconverged Infrastructure og Hybrid Cloud, har vi indgået et partnerskab med Arista Networks.

Arista Networks producerer markedsledende datacenter netværksinfrastruktur med fokus på multi-layer netværksswitche og Software Defined Networking (SDN) baseret på deres programmerbare EOS operating system, der er bygget på API’er og åbne standarder. Arista Networks’ low-latency switche er optimale til højt-ydende datacentre, og tilbyder udover en fantastisk performance også en høj grad af automatisering og simplificering af management, ligesom Arista Networks’ integration til både applikationer, hypervisors og clouds gør deres løsninger til det foretrukne valg som jeres fremtidige netværksløsning.

Det strategiske partnerskab imellem Arista Networks og Nutanix gør Arista Networks til vores foretrukne løsning til hyper-konvergerede og hybrid cloud løsninger.

Arista Networks’ EOS operating system er ”Cisco-kompatibelt”, hvilket vil sige at skiftet fra Cisco til Arista Networks sker uden overhead på management siden. Jeres eksisterende scripts, kommandoer m.m. vil fungere uændret. Nu blot med et globalt implementeret operativsystem på tværs af alle produkter, og til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for at høre nærmere om Arista Networks' spændende produkter.

Birgitte Hagsholm Andersen